Пластини і скоби для корекції врослих нігтів

До недавнього часу практикувався метод вирішення проблеми-видалення врослого нігтя. Ця хірургічна процедура, неприємна і незручна в подальшому післяопераційному догляді.

Сучасні методики корекції врослого нігтя (ортонексія) дозволяють виправити нігтьову пластину, задаючи їй правильне анатомічне напрямок, і уникнути будь-якого оперативного втручання!

Рішення проблеми врослих нігтів за допомогою коригувальних пристосувань (пластин і скоб) в – подології найбільш ефективний і передовий метод на сьогоднішній день. Дана методика абсолютно безпечна та абсолютно безболісна.

Пластини B/S

Пластини B/S – це пружні пластини зі спеціального пластику. Вони розроблені для ефективного виправлення врослих нігтів. Пластинки практично не помітні на нігті, мають маленький розмір, невидимі, не заважають носінню взуття і навіть заняттям спортом. Пластина кріпиться до нігтя і піднімає врослі краю нігтьової пластини, що призводить до зняття болю, а найголовніше коригує зростаючий ніготь.

Інноваційна методика корекції врослого нігтя “Подофікс” (Podofix)

Подофікс — це пристосування, що піднімає врослий ніготь, яке допомагає зменшити тиск на нігтьової валик і запальні процеси в ньому, що призводить до зняття больового синдрому, а найголовніше, до стійкої корекції зростаючого нігтя.

Застосування скоби на клейовий основі «Подофікс» рекомендовано для корекції врослого або деформованого нігтя, а також для лікування гіпергрануляції та стрижневих мозолів в нігтьовому валику, схильності нігтів до скручування, косметичної корекції нігтів. В основі методики лежить принципово новий підхід, який дає можливість швидко та ефективно вирішити ці проблеми!

Система корекції врослого нігтя COMBIped

Сучасна методика COMBIped дозволяє коригувати як весь ніготь, так і частину нігтьової пластини. Це робить COMBIped більш універсальною в застосуванні при лікуванні врослого нігтя. Нова система кріплення пластини дозволяє застосовувати її навіть на самих маленьких, дитячих, нігтях. Пластина Комбіпед дозволяє зняти больовий синдром при односторонньому або двосторонньому вростанні нігтьової пластини і усуває скрученість нігтьової пластини (випрямляє ніготь).

Тому якщо у Вас виникла така проблема як врослий, деформований або скручений ніготь – поспішіть звернутися до фахівця, не чекаючи запалення. Ми допоможемо вам вибрати ідеальну систему для лікування та усунення будь-якої проблеми!

Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття