Антицелюлітний масаж: вакуумний та ручний

Вирішили назавжди забути про «апельсинову кірку»? Перемогти її цілком можливо, якщо довіритися професіоналам. Антицелюлітний масаж у Києві – найкрутіший метод, що послабить застійні явища і забезпечить лімфодренаж. Після повного курсу, пройденого у «Wizard», ви будете пишатися своїми привабливими стегнами, животом та руками!

Целюліт – неприємний косметичний дефект, що може виникнути у людей, які ведуть малорухливий спосіб життя. Клітини епідермісу не отримують достатньо кисню та інших поживних речовин, внаслідок чого накопичуються шкідливі токсини. Шкіра поступово втрачає пружність, на поверхні з’являються негарні горбочки.

Антицелюлітний масаж передбачає механічний вплив на м’язові тканини та шкірний покрив для швидкого оздоровлення та омолодження людини. Крім целюліту на будь-якій стадії, є й інші показання до цієї корисної процедури:

  • ожиріння;
  • порушений обмін речовин;
  • застійні явища та набряки тканин;
  • порушений відтік лімфи;
  • зашлакованість організму;
  • слабкий імунітет.

Курс допоможе повернути чарівний зовнішній вигляд та впевненість у собі. Нерівності у проблемних зонах зникнуть, «апельсинова кірка» стане майже непомітною.

Вакуумний банковий масаж

Вакуумний масаж – високоефективна терапія для проблемних ділянок тіла. Масажист застосовує медичні банки, всередині яких утворюється вакуумний простір. Для досягнення максимального результату фахівець може також скористатися спеціальним роликом.

Вакуумний масаж від целюліту включає кілька дієвих технік. Скручування сприяє цілеспрямованій атаці на «апельсинову кірку». Шліфування підвищує пружність шкіри. Розгойдування усуває жирові відкладення. Ковзання закріплює отриманий ефект.

Антицелюлітний масаж банками прискорює метаболізм, покращує кровообіг, розслаблює м’язи, сприяє схудненню. Методика допомагає виправити локальні вади, прибрати надлишки жиру та розтяжки, повернути шкірі пружність.

Ручний антицелюлітний масаж

Якісний ручний масаж допоможе розслабитися і набратися сил, підвищити тонус м’язів, підтягнути шкіру, покращити кровообіг, позбутися болю і навіть схуднути.

Технологія виконання включає легкі погладжування, активні постукування, стимулювальні розтягування, локальну вібрацію, а також енергійне розтирання, пощипування, розминання. Досвідчений масажист використовує різні ступені впливу на різні ділянки тіла, орієнтуючись на їх стан. Організм позбавляється зайвої рідини та токсинів, прискорюються регенераційні процеси, стимулюється вироблення колагену та еластину.

Антицелюлітний масаж в салоні краси «Wizard» (Київ)

Ми чекаємо на гостей у наших філіях, розташованих як на Лівому березі, так і на Правому березі. Для зручності клієнтів на безплатну консультацію можна записатись онлайн на нашому сайті. Ціна антицелюлітного масажу залишається доступною. А якість послуги з кожним роком лише зростає, оскільки ми регулярно оновлюємо обладнання та витратні матеріали.

З нами ви повернете шкірі молодість та пружність!

Антицелюлітний масаж До / Після

Наші ціни

Часті запитання

Кому протипоказаний вакуумний масаж?
Вагітним, мамам, які годують грудьми, людям із серцево-судинними захворюваннями, схильним до тромбозу, онкохворим.
Як часто його можна робити?
Від 2 до 4 разів на тиждень. Між процедурами необхідна перерва в 1-2 дні, щоб шкіра та капіляри могли відновитися. Протягом року достатньо 2-3 курси.
Чи можливо прибрати целюліт ручною мануальною терапією?
Так
Скільки потрібно сеансів ручного антицелюлітного масажу?
Від 8 до 15 сеансів.
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття

Вирішили назавжди забути про «апельсинову кірку»? Перемогти її цілком можливо, якщо довіритися професіоналам. Антицелюлітний масаж у Києві – найкрутіший метод, що послабить застійні явища і забезпечить лімфодренаж. Після повного курсу, пройденого у «Wizard», ви будете пишатися своїми привабливими стегнами, животом та руками!

Читати далі