Догляд за волоссям

У салонах краси WIZARD ви можете з легкістю довірити свій образ будь-якому майстру, адже у нас працюють виключно висококваліфіковані фахівці. Топ-стилісти та арт-стилісти WIZARD здобули освіту в провідних школах перукарського мистецтва України, пройшли підвищення кваліфікації у всесвітньо відомій школі Toni & Guy Moroccanoil Barcelona.
Стрижки та укладання

Будь-якого виду складності за останніми тенденціями моди школи Toni&Guy

Вечірні та весільні зачіски

Плетіння будь-якого виду складності

Фарбування волосся

З використанням високоякісних барвників La Biosthetique спільно із захистом волосся OLAPLEX. Застосування новітніх технологій в техніці Шатушь, омбре, балаяж, нюд, фламбояж, громбре, а також класичне фарбування La Biosthetique

Мікронарощування волосся

Extend Magic з використанням слов'янських волосся високої якості

Біозавивка волосся

MOSSA створює пружні локони будь-якої форми на тривалий час без пошкодження волосся

Система догляду за волоссям

Від японського бренду Lebel, а також ритуали відновлення волосся і закріплення кольору від компаній: Moroccanoil, Davines, Joico, Kerastase

Ботокс

Еластичність, пружність і сила вашого волосся. БОТОКС для волосся - це спеціальний коктейль активних компонентів, які проникають в молекулярну структуру волосся і ВІДНОВЛЮЮТЬ його зсередини. Також, як і ботокс для обличчя, ботокс для волосся кардинально змінює зовнішній вигляд і структуру волосся. Волосся виглядає блискучим і ідеально гладкими

Кератинове випрямлення

Поверне волоссю здоров'я і блиск. КЕРАТИН - це білок, що входить до складу волосся і нігтів (наше волосся на 78% складаються з кератину і покривають їх зовні). Завдяки кератину, волосся захищене від згубного впливу зовнішніх факторів, має здоровий блиск і не ламається. Однак з часом кератину в структурі волосся стає менше, і вони починають «хворіти»: січеться кінці, волосся слабшають і стоншуються, втрачають блиск і красу. Наситити волосся кератином і повернути їм здоровий вигляд допоможе кератинове випрямлення волосся

Удосконалюючи свої навички день у день, фахівці створюють витончені і стильні образи для наших клієнтів і завжди раді новим гостям!
Фахівці салонів Wizard є чемпіонами та призерами чемпіонатів України з перукарського мистецтва, мають сертифікати міжнародного зразка, виступають тренерами з найскладніших технік по догляду за волоссям, що гарантує ідеальну якість догляду волосся.
Наші роботи
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
Наші ціни
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття

Послуги перукаря в Києві

Волосся в загальному цибулі будь-якої дівчини грають одну з найважливіших ролей. Спілкуючись з людиною, ми дивимося переважно на його обличчя. А волосся створюють задній фон. І тому вони обов’язково потрапляють в поле зору. Локони зі здоровим блиском підвищують вашу привабливість, особливо якщо їм надається красива форма. Щоб зробити свій образ ще ефектніше, саме час записатися на стрижку до перукарів нашого салону.

Послуги по догляду за волоссям студії WIZARD

Вирішивши записатися моделлю на стрижку в наш салон краси, ви можете скористатися однією з безлічі затребуваних послуг:

– Стрижка та укладання будь-якого типу відповідно до модних тенденцій Tony & Guy.

– Захист волосся OLAPLEX і фарбування із застосуванням барвників La Bioshtetique.

– Створення оригінальних вечірніх і весільних зачісок, в тому числі, з плетінням будь-якої складності.

– Нарощування волосся за технологією Extend Magic з використанням волосся слов’янського Походження.

– Біозавивка MOSSA для створення пружних локонів на тривалий час.

– Підвищення пружності, еластичності та надання додаткового блиску волоссю за допомогою ботокса.

– Випрямлення та оздоровлення волосся із застосуванням натурального кератину.

Вирішивши записатися на жіночу стрижку в наш салон, ви довіряєте свою зачіску справжнім майстрам своєї справи. Кожен з перукарів студії WIZARD-фахівець з профільною освітою і багатим практичним досвідом. Провідні стилісти салону здобули освіту в кращих школах перукарського мистецтва України та пройшли курси підвищення кваліфікації в Барселоні (школа Tony&Guy Moroccanoil).

Всі косметичні препарати та засоби по догляду за волоссям ми закуповуємо у перевірених виробників, тому готові поручитися за їх високу якість і безпеку. Після кожного клієнта інструменти проходять ретельну 4-ступінчасту стерилізацію, а кабінети – піддаються кварцовій обробці, що гарантує їх гігієнічність.

Чому записатися до перукаря слід у WIZARD?

Аргументи на користь звернення до наших майстрів очевидні:

– Широкий асортимент послуг по догляду за волоссям.

– Великий вибір зачісок на всі випадки життя.

– Стрижки виконують висококваліфіковані фахівці.

– У роботі використовуються стерилізовані інструменти та якісні препарати.

– Головний пріоритет нашої роботи – ваші побажання.

Для запису на прийом до майстра оформляйте заявку через представлену онлайн-форму або без зволікань телефонуйте по одному із зазначених телефонів!

Існують різноманітні процедури для волосся в салонах краси, які допомагають домогтися ідеального результату. Постійно розвиваються технології, створюються нові засоби, які наш салон практично відразу бере на озброєння. Серед основних процедур можна відзначити:

  • Ламінування.
  • Ботокс
  • Мезотерапію і т. д.

Кожна процедура сприяє поліпшенню стану волосся, підвищенню рівня привабливості. В процесі наші фахівці використовують тільки сертифіковані засоби та перевірені часом методики.

Читати далі