Естетика тіла

У кабінеті є все необхідне для відпочинку душі та тіла. Масажний стіл на пульті управління з термо-матрацом, що забезпечує хороший підігрів, з перших хвилин Ви відчуєте тепло і комфорт.

У нашому кабінеті є душова кабіна та санвузол. Наявність душа дає можливість відчути себе комфортно, зняти втому після робочого дня. Важливо і необхідно після проходження процедур (пілінгу, обгортань, масажів). Інтер’єр оформлений в італійському стилі: шафи з необхідним приладдям для роботи, дзеркало, вішалка, стільці – все для зручності та затишку наших клієнтів.

У салонах краси WIZARD тільки найсучасніше обладнання

Clear light

Інноваційна медична естетична система, що поєднує в собі технології для обробки шкіри та видалення волосся. Об’єднує кріогенний, вакуумний і світлодіодний вплив – LED, підвищуючи ефективність процедур.

Stone massage heaters

Використовується для однієї з найбільш затребуваних SPA-процедур – стоунтерапія (з вулканічними каменями). Процедура для справжніх гурманів.

Towel warmer

Розігрівач рушників, в ньому можна так само нагрівати масло і гарячий компрес. Перед початком роботи проводиться дезінфекція спеціальним дезінфікуючим розчином. Після кожної процедури дезінфекція проводиться повторно.

RF ліфтинг

Цю революційну методику вже випробували сотні тисяч людей у всьому світі. Інноваційний апарат генерує радіочастотні імпульси, що провокує яскраво виражений термоефект. Запущений процес стимулює вироблення натурального колагену.

Лазерна ліпосакція

Лазерний ліполіз – чудовий спосіб швидко позбутися жирових відкладень. Косметолог використовує високотехнологічний апарат, що виробляє лазерну енергію з низькою частотою. Завдяки впливу на проблемні ділянки тіла, стимулюється вироблення колагену, зникає целюліт, шкіра розгладжується і стає пружною, нівелюються вікові зміни.

У кабінеті завжди звучить приємна музика - релакс, горять арома - свічки. На час процедури Ви зможете відключитися від життєвих проблем і реальності - перенестися в світ чарівництва і приємних фантазій. Ми раді запропонувати Вам чашку ароматного фірмового чаю з італійськими травами або кави з обов'язковими солодкими частуваннями і фірмовим варенням від WIZARD
Відвідавши нас одного разу - Ви обов'язково повернетеся знову
Наші ціни
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття

Естетика тіла — відпочиньте на 100%!

Сучасний темп життя часто вимагає від нас працювати в режимі «нон-стоп». Щоб все встигнути, нерідко доводиться жертвувати дорогоцінним сном і повноцінними обідами. Ситуацію посилює ще й Нездорова Екологія. В результаті, стрес бере своє. Ми постійно відчуваємо втому, прискорюються процеси старіння шкіри, виникає бажання сховатися подалі від міської суєти.

Кращий спосіб відновити сили та повернути собі колишній ентузіазм – повноцінно відпочити. Саме для цього і призначена естетика жіночого тіла. Вона являє собою комплекс процедур, спрямованих на очищення шкірних пір від накопичень, розслаблення всіх м’язів, набуття душевного спокою.

Студія естетики тіла WIZARD: основні послуги

У нашому салоні краси ви можете замовити:

  • Сольовий арома – пілінг з можливістю подальшого масажу апельсинами.
  • Стоунтерпию.
  • Антицелюлітний масаж і віскі-сповивання STYX.
  • Проколювання вух

Наші кімнати відпочинку обладнані м’якими меблями та функціональним обладнання. Приємна атмосфера доповнюється розслаблюючій музикою та аромо-свічками. Ми з радістю пригостимо вас натуральним італійським чаєм або кавою з солодощами та фірмовим варенням. Відпочиньте на повну-телефонуйте і замовляйте масаж естетики тіла в WIZARD прямо зараз!

Читати далі