Манікюр в Києві

Фахівці салонів Wizard є чемпіонами та призерами чемпіонатів України з нігтьового сервісу, мають сертифікати міжнародного зразка, виступають тренерами з найскладніших технік манікюру та покриття гель-лак, що гарантує ідеальну якість манікюру

За допомогою наших майстрів, навіть короткі, можна привести в повний порядок. Це унікальна процедура, яка дозволяє зробити образ завершеним, продемонструвати всім навколо, що людина стежить за зовнішнім виглядом. Щоб манікюр вийшов по-справжньому якісним і привабливим, важливо звернутися до справжніх професіоналів. У нашому салоні краси працюють компетентні фахівці, які володіють усіма необхідними навичками та знаннями. Це позитивно позначається на якості наданих послуг. Елітне обслуговування гарантовано всім клієнтам.

Послуги манікюру в Києві

Ця процедура по-справжньому популярна. Можна зробити її для довгих або коротких нігтів. Все залежить від уподобань жінки та умінь фахівця. Доглянуті руки виглядають привабливо з естетичної точки зору. Додатково потрібно догляд за шкірою рук, яка потребує спеціального захисту і повноцінного догляду. Можна скористатися для цих цілей живильним кремом і іншими спеціальними засобами. Все це дає можливість домогтися дивного результату, виключити виникнення тріщин на долонях, зробити руки ніжними і привабливими. Професійне виконання манікюру дає можливість створити повноцінний образ, розставити правильні акценти.

Після якісно виконаної процедури можна розраховувати на отримання відмінного ефекту. Привабливість і доглянутість нігтів свідчить багато про що. Приємно поглянути на красиві руки, що додатково надає жінці впевненості у власних силах. Щоб нігтики виглядали бездоганно, краще заручитися підтримкою компетентних професіоналів. Можна спробувати зробити все вдома, але не завжди можна розраховувати на класний результат. Є ризики занести інфекцію, зробити щось неправильно. Виправити ситуацію набагато складніше, ніж спочатку виконати все за основними стандартами. Професіонали нашого салону краси працюють в різних районах, серед яких центральна частина міста і Позняки. У всіх салонах діють одні стандарти, що гарантують бездоганну якість. По-справжньому красивий манікюр замовити дуже просто.

Легко отримати такі переваги:

— Відсутність проблем з сухою шкірою і заусенцями

— Зволожена шкіра, яка приємна на дотик самій жінці

— Акуратний зовнішній вигляд

Послугу замовити можуть також і чоловіки

Манікюр в салоні краси

Щоб зробити манікюр гель лаком зі стовідсотковою гарантією якості, доцільно звернутися до нас. Співпраця з нами дозволяє отримати бездоганний ефект без шкоди для здоров’я нігтів. У процесі використовуються Кращі лаки, якісне обладнання та багато іншого, що в руках кваліфікованих майстрів стає по-справжньому ефективним інструментом. Процедура буде виконана дуже професійно, в чому кожен клієнт може переконатися на особистому досвіді.

Дизайн нігтів за допомогою професійного манікюру

Якщо звернутися в хороший салон, в якому працюють кваліфіковані майстри, є найкраще обладнання, і під конкретні потреби можна буде замовити висококласний дизайн нігтів. Ціна манікюру залежить від різних факторів, важливо обговорити всі особливості дизайну. Створення дизайну краще довірити досвідченим професіоналам, які під конкретні побажання клієнтки підберуть кілька оптимальних рішень. Серед них нескладно буде вибрати те саме.

Серед популярних варіантів можна відзначити:

— Використання безбарвного лаку.

— Складні зображення, які наносяться за допомогою спеціальних технік.

— Одноколірні покриття.

— Барвисті зображення і т.п.

Кваліфікований сервіс в салоні краси Wizard, дозволить розраховувати на створення унікального образу, який сподобається самій жінці, а також всім навколо. Фахівці запропонують цікаві дизайни, які відрізняються не тільки кольором, але і формою, оформленням.

Який манікюр нігтів може стати ідеальним вибором?

Все залежить від індивідуальних потреб, смакових переваг і особливостей нігтів. Щоб підібрати оптимальний стиль і дизайн нігтьової пластини, потрібно попередньо вивчити всі основні варіанти. Консультація з досвідченими співробітниками салону буде ідеальним рішенням, яке дозволить не помилитися. Якісний манікюр нігті робить здоровими та привабливими.

Серед основних дизайнерських рішень можна відзначити:
Геометрія

цей варіант вважається універсальним. Він поєднує в собі стильний зовнішній вигляд і деяку хитромудрість, але не дуже рясніє при цьому яскравими фарбами

Гліттер

це застосування спеціальних блискіток. Завдяки їм можна покрити поверхню нігтів частково або повністю. Досвідчені майстри дозволять створити справжню красу, яка нікого не залишить байдужим

Матовий

це цікаве рішення, яке поєднується з глянцевими елементами. Можна реалізувати різні ідеї і задумки. Для цінителів класики підійде однотонний матовий варіант, який вписується майже в будь-який образ

Дзеркальний варіант

вкрай популярний. Послуги манікюр дуже популярні для цінителів краси. Такий формат підходить під безліч образів і стилів

Омбре

передбачає використання градієнта, який надає нігтям додаткову родзинку. Їх оформлення виходить дійсно оригінальним

Класика

являє собою використання однотонного кольорового лаку, яке ніколи не вийде з моди. За допомогою досвідчених майстрів можна буде знайти ідеальне рішення під свої потреби та переваги

Нюдовые тони

це ідеальний варіант для цінителів спокійних, м'яких відтінків. Серед основних переваг такого формату можна відзначити жіночність і ніжність, завдяки чому руки починають виглядати більш витонченими

Щоб зробити манікюр в Києві, треба просто заручитися підтримкою кваліфікованих фахівців нашого салону WIZARD. Вони досконало володіють усіма основними техніками, ідеально розбираються в дизайнерських тенденціях і інших деталях.

Як зробити манікюр в Києві?

Зробити манікюр в Києві з гарантією високої якості, дуже важливо вибрати професійний салон з кращими майстрами. Фахівці салонів Wizard є чемпіонами та призерами чемпіонатів України з нігтьового сервісу, мають сертифікати міжнародного зразка, виступають тренерами з найскладніших технік манікюру.

Є кілька основних варіантів, які мають унікальні особливості:

Овальна форма дозволяє зробити пальці візуально більш витонченими

Кругла вважається ідеальним рішенням, якщо доводиться часто виконувати різноманітні види повсякденних робіт

Квадратна вважається хорошим вибором для дівчат, у яких руки трохи повненькі

Закруглена — це універсальне рішення, яке підійде для різних нігтів незалежно від конкретного типу

Завдяки досвідченим майстрам буде простіше визначитися з формою і дизайном. З нами манікюр в кожному окремому випадку виходить по-справжньому якісним і симпатичним. Досвідчені майстри завжди готові проконсультувати клієнтів по кожній обраній Вами послузі.

btw
Порада
від топ-майстра Ольги

"Регулярно користуйтеся протягом дня кремом для рук. Балуйте себе spa-ванночками для нігтів."

Наші роботи
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
Наші ціни
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття

У нас є все необхідне, щоб втілити мрії прекрасних жінок та сильних чоловіків! На вас чекають найкращі майстри, які працюють на професійному обладнанні. А наша колекція відтінків лаків лише зростає!

Читати далі