Манікюр для чоловіків

Потрібно швидко привести руки до ладу? Доцільне рішення – зробити чоловічий манікюр у Києві. Це зовсім не забаганка, а обов'язкова процедура для сучасних чоловіків, які випромінюють впевненість та привабливість. Доглянуті нігті вказують на респектабельність, успішність та солідність.

Ця процедура – не модне віяння останніх років, а вікова спадщина. У Стародавньому Єгипті манікюр робили войовничі фараони та представники інших вищих станів, які ретельно стежили за своєю зовнішністю. Догляд за руками також практикували жителі Стародавнього Вавилону, давні греки та давні римляни. Манікюр для чоловіків – важлива гігієнічна процедура, адже груба чоловіча шкіра потребує ретельного та частого догляду. Регулярним відвідуванням салону не варто нехтувати, адже це корисно для здоров’я та сприяє омолодженню. Неохайні люди ніколи не зможуть досягти великих кар’єрних висот, оскільки не зможуть справити належного вагомого враження. Доглянута зовнішність завжди формує у співрозмовників необхідний кредит довіри.

Що являє собою чоловічий манікюр?

Якісний чоловічий манікюр включає такі етапи:

  • пом’якшення шкіри;
  • очищення;
  • вибір довжини та форми нігтів;
  • надання форми;
  • видалення задирок та кутикули;
  • видалення опуклостей та нерівностей на бічних валиках на кожному пальці;
  • нанесення складу для зволоження та зміцнення;
  • за бажання – покриття безбарвним лаком;
  • легкий приємний масаж із використанням зволожуючого крему.

Майстер моделює форму нігтя, відповідно до нігтьової подушечки. Він прибирає зайву довжину, щоб форма вільного краю повторювала контур пальця. Відрослу кутикулу акуратно і без натиску відсуває до основи пластини, щоб не пошкодити та виключити ризик травмування. Кутикула, що стирчить, і задирається задирки обрізає ножицями або обробляє за допомогою спеціального апарату.

Манікюр для чоловіків: класичний чи апаратний – що вибрати

Головна мета – не прикрасити нігті. Хоча представники шоу-бізнесу люблять нейл-арт. У спеціалізованому салоні краси для чоловіків рукам повернуть акуратність та доглянутість: приберуть задирки, кутикули, жовтизну, проведуть протигрибкову профілактику. Наші клієнти можуть вибирати між класичною та апаратною методиками, кожна з яких має своїх шанувальників:

  • Класичний обрізний – відмінний варіант для рук у занедбаному стані. На попередньому етапі пальці розпарюються у ванночці. У процесі роботи майстер використовує пилочки, кусачки, щипчики та ножиці, зрізаючи кутикулу та зайву шкірку. Нігтьова пластина полірується.
  • Апаратний манікюр – швидкий спосіб обробки нігтів для тих, кому знадобилося підкоригувати форму. Метод дозволяє уповільнити зростання кутикули та усунути розшарування пластини. Для досягнення результату використовуються змінні фрези та насадки. Ризики одержання травм мінімальні.

Манікюр для чоловіків у салоні краси «Wizard» (Київ)

Ми знаходимося поблизу транспортних розв’язок у Солом’янському районі Києва на Лівому березі. Наші послуги – найкращі у місті, а фахівці здобули безліч нагород на всеукраїнських конкурсах з нігтьового мистецтва. Професіоналізм майстрів підтверджують міжнародні сертифікати. Ціна чоловічого манікюру залежить від обраної процедури та кваліфікації майстра. Консультацію можна отримати онлайн на нашому сайті. Довірте турботу про ваші руки справжнім професіоналам! Ми зробимо лаконічний та непомітний манікюр, що підкреслить ваш високий статус. А тим, хто хоче здивувати оточуючих, нанесемо гель-лак у трендовому кольорі.

Чоловічий манікюр фото

Наші ціни

Часті запитання

Чи можна робити чоловічий манікюр із покриттям гель-лаком?
Так
Чому потрібно робити чоловічий манікюр?
Для збереження здоров'я і щоб руки виглядали привабливо і охайно.
Чому чоловічий манікюр дорожчий за жіночий?
У чоловіків нігтьова пластина на 30% більша, ніж у жінок. Тому площа обробки також більша. У чоловіків нігті також більш щільні і міцні. Зазвичай у майстра йде значний час.
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття

Потрібно швидко привести руки до ладу? Доцільне рішення – зробити чоловічий манікюр у Києві. Це зовсім не забаганка, а обов’язкова процедура для сучасних чоловіків.

Читати далі