Нарощування волосся

Нарощування волосся - простий, легкий і безпечний спосіб отримати густі і розкішне волосся для кожної

Голлівудське нарощування волосся Київ — кожна б хотіла голлівудську зачіску. Якщо ви з дитинства не можете похвалитися здоровим і густим волоссям, то зверніть увагу на цю статтю. Може бути, стан вашого волосся далеко від ідеалу через погану екологію, неправильного харчування, частого стресу або, може, у вашій родині ніколи не було людей з шикарними локонами. Можливо, раніше у вас було ідеальне волосся від природи, але через швидкоплинного часу вони порідшали та вже не такі розкішні, як були колись, не варто впадати у відчай. Адже будь-яка жінка хоче похвалитися сильними та здоровими волоссям, хвилею спадаючих до неї на плечі. Не варто впадати у відчай — звичайно, можна провести ряд процедур, сподіваючись через рік-два отримати результат. А можна не відкладати свої бажання, а відправитися на нарощування волосся. У нашому салоні професійні майстри нададуть вам необхідну послугу, гарантуючи результат, який вас порадує

btw
Експертна порада
Арт-стиліст Анна

Ми пропонуємо послуги високої якості — з використанням тільки перевірених продуктів вищого класу, щоб забезпечити гідний догляд для вашого обличчя, тіла, нігтів і волосся. Наш перукарський салон радий буде запропонувати весь спектр нарощування волосся за найнадійнішими, безпечними і якісними технологіями. Результатом буде ідеальні густі локони, які довгий час будуть зберігати гідний вигляд.

Якщо говорити про нарощування волосся

Ми успішно застосовуємо наступні технології за такою послугою, як капсульне нарощування волосся Київ

  • Мікронарощування сертифікованим методом Extend Magic.
  • Мікрокапсульне безпечне нарощування волосся способом Euro.So.Cap.

Стрічкові нарощування волосся та аналогічні процедури: які матеріали використовуються?

При виконанні процедури застосовуються тільки слов’янські пасма, що пройшли ретельний відбір і обробку. Вони повинні бути здорові, які не піддаються впливу фарби або інших речовин, і оптимальної довжини. При нарощуванні методом з використанням мікрокапсул майстер буде застосовувати тільки сертифіковане термічне обладнання. Для кріплення пасм до вашого волосся будуть використані матеріали високого класу від європейських постачальників. Переконайтеся самі в якості наших послуг, подивившись відгуки клієнтів — забийте в пошуковику стрічкове нарощування волосся київ.

Після надання послуги нарощування в нашому салоні результат буде триматися не менше пів року — ми даємо гарантію. Після закінчення цього терміну буде потрібно корекція вашої зачіски. Можна проходити трохи довше або трохи менше, але після зазначеного терміну варто знову ненадовго відвідати нашу майстерню. Ваше природнє волосся відросте за цей час і кріплення нарощених локонів стане видно оточуючим. Крім того, будь-які волосся мають властивість випадати в процес свого життєвого циклу — і на нарощених пасмах через пів року можуть з’явитися невеликі ковтуни.

Як бачите, аргументи на користь того, навіщо звернутися саме в наш салон, щоб наростити волосся, очевидні:

— Ми пропонуємо клієнтам всі види сучасних методів нарощування волосся. Як гарячий, так і холодний метод.

— Наш салон використовує тільки високоякісні та безпечні матеріали.

— Відповідь на питання по вартості — нарощування волосся ціна Київ? Завдяки нашому підходу до клієнтів і гнучкою бонусною системою, вас здивує ціна — нижче, ніж у конкурентів.

Ми працюємо, щоб наші клієнти були задоволені. Ніколи не треба засмучуватися, якщо ваше волосся не дуже густі або здорові. Природа не захотіла надати вам розкішну шевелюри-але її надамо вам ми. Візьміть ситуацію у свої руки. Досить звернутися в наш салон, озвучивши свої побажання. Сертифіковані майстри втілять в життя всі Ваші побажання. Досить тільки зателефонувати нам за вказаними телефонами або залишити заявку на сайті, знайти форму можна за запитом нарощування волосся позняки або тресове нарощування волосся Київ — ми самі передзвонимо вам, безкоштовно проконсультуємо і запишемо на прийом до фахівця.

Безпечне мікронаращіваніе волосся подарує вам можливість мати густі та розкішні пасма. Ніхто не зможе здогадатися, що ваші локони — це справа рук майстрів, а не самої природи, якщо ви самі не скажете. Звернувшись до фахівців нашого салону, ви легко і безпечно зможете створювати нові образи та підкорювати серця оточуючих. Пишіть швидше нам з питаннями-наприклад, краще нарощування волосся Київ недорого?

Мікронаращіваніе волосся виконає Ваше бажання мати густе волосся будь-якої довжини та захоплювати оточуючих блискучими хвилями завитків, що обіймають плечі. Салон Wizard перетворює мрії жінок в реальність, виконуючи нарощування волосся і створюючи нові образи.

Використовуються тільки безпечні методи нарощування волосся — це мікронарощування Extend Magic і мікрокапсульне гаряче нарощування Euro.So.Саp.

Фахівці салонів Wizard є Чемпіонами та призерами Чемпіонатів України з перукарського мистецтва, мають сертифікати міжнародного зразка, виступають тренерами по найскладнішим технікам нарощування волосся, що гарантує ідеальну якість
Наші роботи
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
Наші ціни
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття