Класична косметологія


Карбоксітерапія
Карбоксітерапія

Ваша потаємна мрія – продовжити молодість? Стан обличчя видає прожиті роки? Карбоксітерапія в Києві. ...

детальніше
Очищення обличчя
Очищення обличчя

Ця популярна косметична процедура дозволяє зберегти красу та молодість на довгі роки. Під час сеансу косметолог використовує спеціально призначені апарати, інструменти та розчини для глибокого очищенн...

детальніше
Масаж обличчя
Масаж обличчя

Вирішили назавжди забути про «апельсинову кірку»? Перемогти її цілком можливо, якщо довіритися… ...

детальніше
Класична косметологія
Класична косметологія

Класична косметологія — ефективний метод збереження молодості! Регулярний стрес, хронічне недосипання, багатогодинна робота за комп’ютером, шкідливий вплив екології, нездорове харчування, вікові...

детальніше
Бездоганно доглянуте обличчя і прекрасний настрій гарантовані вам в мережі салонів краси WIZARD – це найкраща косметологія в Києві. Ви можете бути впевнені, що там вашою зовнішністю займуться самі вправні майстри-космодермотологи, які мають величезний досвід роботи та необхідну сертифікацію.

Дуже важливо відчувати себе в безпеці,
і фахівці компанії думають про це:

  • стерильність обстановки багаторазово перевіряється і відновлюється після кожного відвідувача
  • всі інструменти одноразові, в стерильних упаковках
  • весь персонал пройшов сувору медичну перевірку.

Щодо дотримання медичних норм обслуговування населення салони WIZARD отримали вищі оцінки, тому Ви можете не хвилюватися-ваше здоров’я в цілковитій безпеці.

Гарний настрій і позитив – це друге завдання, яке вирішується всім персоналом в кожен момент перебування клієнта в WIZARD.

Майстри зроблять обличчя прекрасним, а настрій сонячним, і постараються дати прості та ефективні поради, які допоможуть зберегти свіжість, красу і гарний настрій надовго.

Ви переконаєтеся, що тут найкраща естетична косметологія в Києві – за цінами, обладнанню та майстерності персоналу.

Чому WIZARD - це найкращий вибір для всіх, хто думає про свою красу?

Є багато причин, чому клієнти компанії приходять один раз і стають постійними:

а) майстри косметологи-це професіонали високого класу, які постійно підвищують свій рівень на території України та за кордоном;

б) у косметологів салону немає стандартних програм – для кожного клієнта складається своя індивідуальна схема, з урахуванням всіх особливостей і проблем шкірного покриву;

в) навіть для короткого візиту в естетичній косметології особи є безліч маніпуляцій, які доставлять приємні відчуття і радість від результату:

  • очищення шкіри з легким пілінгом
  • масаж для активізації кровопостачання
  • живильні та освіжаючі маски з сертифікованих
  • препаратів і кремів
  • повітряна процедура на завершення.

Шкіра обличчя звільняється від токсинів, втоми та починає сяяти свіжістю, здоров’ям і красою. І на це не потрібно багато часу – досить зайти ненадовго, щоб отримати розкішний догляд і корисні поради майстрів.

Багато людей навіть не здогадуються, яких висот досягли масаж і косметологія, і як багато можна зробити для себе і своєї зовнішності.

Освітлення

Шкіру можна зробити світліше на кілька тонів, знебарвити веснянки і пігментні плями. У компанії є фахівці, чиїм профілем є саме такий вид послуги. Консультація косметолога допоможе зберегти ефект і відчуття свіжості і доглянутості надовго.

Живлення і зволоження обличчя і зони декольте

Шкіра часто зневоднюється з різних причин, а результатом стають лущення і надмірна сухість. Правильний підбір засобів вирішить цю проблему, а лікар підкаже, як правильно доглядати за обличчям, щоб зберігався баланс рідини.

Сезонні програми догляду

Для кожної пори року потрібні особливі косметичні засоби. Поради майстра допоможуть обзавестися всім необхідним, щоб чудово виглядати в будь-який час.

Антивікові та відновлюючі програми

Цілий комплекс процедур і потужний арсенал найсучасніших засобів допоможе жінкам не відчувати свого віку. Окремі програми розроблені для продовження молодості зрілої шкіри і боротьби з першими ознаками старіння. Професіонали WIZARD постійно розробляють нові комплекси, які застосовуються поетапно і допомагають вирішити всі виникаючі з віком проблеми зовнішності.

Експрес-догляд

Процедури, які не займають багато часу, але дають відмінний результат.

Рішення для проблемної шкіри

Пігментація, плями, рубці і шрами, акне – все це вимагає особливих методів, і в WIZARD клієнту забезпечені грамотні плани догляду за шкірою з невеликими дефектами.

Як ми забезпечуємо стерильність і чистоту

При проведенні більшості процедур використовуються тільки одноразові витратні матеріали. Для хірургічних інструментів встановлений автоклав, в якому всі предмети проходять повну стерилізацію.

Тому можна не сумніватися в блискучому результаті відвідування. Максимально безпечно, комфортно, сучасно, тільки в позитивному настрої — так обслуговуються відвідувачі різного віку в найчистіших і затишних салонах WIZARD, що пропонують послуги естетичної косметології.

bonuses
СТОП! Не забудьте про подарунок!

Професійна консультація
лікаря дерматолога

В ПОДАРУНОК!
btw
Порада експерта
Від косметолога Софії

Дуже часто мені задають питання «навіщо потрібен косметолог»? Косметолог це в першу чергу лікар, фахівець вищої категорії. Який допоможе вам поліпшити якість і зовнішній вигляд шкіри, зробити шкіру молодою і пружною, уповільнити процес старіння, прибрати пігментні плями, прибрати зморшки та багато іншого

Наші ціни
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття

Послуги косметології в салоні краси WIZARD - збережіть свою молодість якомога довше!

Ви від природи наділені природною красою. І як би прикро це не звучало, з 20-25-річного віку ваша шкіра починає щодня втрачати свою колишню привабливість. Їй доводиться постійно піддаватися згубному впливу ультрафіолетових променів, атмосферних опадів, температурних перепадів. Шкіра поступово втрачає свою еластичність, з'являються зморшки, пори, пігментні плями. Повернути їй колишню красу можна лише в тому випадку, якщо звернутися до досвідчених фахівців, які знають, як продовжити жіночу молодість на довгі роки.

Косметологія в салоні краси WIZARD

Послуги косметолога в салоні краси не просто камуфлювання проблем зі шкірою шляхом нанесення великої кількості косметики. Це — комплекс процедур, спрямованих на боротьбу з причинами їх виникнення і відновлення природних процесів шкірної регенерації. Ціни послуги косметолога в Києві можете зв'язавшись з нами, або при замовленні сервісу в двох категоріях:

  • Апаратна.
  • Класичний.

Апаратна характеризуються пріоритетним використанням спеціального обладнання для очищення і відновлення шкіри, класична – косметичних засобів на основі натуральних компонентів. Перелік процедур досить значний:

  • Гидропилинг.
  • IPL-епіляція.
  • Фотоомолодження.
  • Комбінована чистка обличчя.
  • Видалення пігментації, акне, постакне та ін.

Надаючи послуги салону косметології, ми використовуємо новітнє обладнання європейського та американського виробництва. Всі косметичні препарати мають натуральний склад, відповідають нормам міжнародної стандартизації і схвалені провідними лікарями-дерматологами. При комплексному підході ми гарантовано покращимо стан вашої шкіри протягом декількох сеансів, а початкові результати будуть видні вже після першого сеансу!

Косметологія в салоні краси Києва

Косметологічні послуги в Києві користуються великою популярністю, адже кожна жінка хоче завжди залишатися молодою і красивою. Але далеко не всі заслуговують вашої уваги. Якщо ви хочете отримати бажаний результат з гарантією, то прийняли вірне рішення звернутися в наш косметологічний салон краси. Переваги такого рішення очевидні:

  • Повний комплекс косметологічних послуг-догляд за шкірою обличчя, рук, ніг, тіла, сідниць, зони бікіні.
  • Безпека-використання спеціального дорогого обладнання та натуральної косметики.
  • Індивідуальний підхід-висвітліть свої побажання-і наші фахівці реалізують їх на 100%!

Чому послуги в косметології так ефективні?

Вони можуть давати відмінний ефект, якщо звернутися до професіоналів. Щоб процедури давали позитивний результат, треба правильно підбирати їх під конкретні потреби, виконувати відповідно до всіх правил. Є кілька основних складових, які можуть гарантувати продуктивність будь-якої процедури:

  • Застосування технологічного обладнання.
  • Перевірені засоби.
  • Висока кваліфікація професіоналів і досвід.

Всім цим повною мірою володіє краща косметологія WIZARD, яка використовує тільки найкраще обладнання в поєднанні з висококласними засобами. Завдяки такому підходу можна домогтися чудових результатів, наприклад, очистити шкіру, організувати профілактику вікових змін, прибрати веснянки, пігментні плями та інші дефекти. Дізнатися ціни в косметології можна буде на попередньому етапі, як і всі ключові тонкощі проведення кожної процедури.

Консультації професіоналів - шанс дізнатися багато корисного

Якщо по відчуттях прийшов час звернутися до професіоналів, важливо вибрати кращих з бездоганною репутацією. Ціни на послуги в косметології можуть відрізнятися в залежності від конкретних процедур, що дає можливість зберегти красу і здоров'я. Але дуже важливо на попередньому етапі отримати професійну консультацію. За допомогою візуального огляду і спеціального обладнання проводиться оцінка стану шкіри. Ми визначимо кращі способи профілактики, можливості вирішення проблем.

За допомогою професійного догляду в ретельно обладнаному центрі можна забезпечити ідеальний стан шкіри. Консультація може знадобитися в різноманітних ситуаціях. Серед основних можна відзначити:

  • Лікування висипань на шкірі, усунення пігментних плям і інших естетичних проблем.
  • Омолодження.
  • Професійна чистка
  • Вибір якісних засобів для догляду і т. д.

Діагностика-гарантія точного визначення проблеми

Сучасна косметологія в салоні Києва, пропонує клієнтам всі умови для проведення точної діагностики, дозволяє визначити проблему. Від того, наскільки точно вона буде виявлена, залежить підбір потрібної процедури та відповідно її ефективність. Сучасні косметичні маски для обличчя використовує дуже активно, як і інші методики. Але вони повинні вибиратися в індивідуальному порядку.

Процес діагностики займає порівняно небагато часу, але дозволяє домогтися чудового результату. Фахівці оглядають шкіру, оцінюють її за різними параметрами, серед яких:

  • Рівень вологості.
  • Жирність.
  • Еластичність.
  • Рельєф і т. д.

Завдяки ретельній оцінці вдається зрозуміти, що саме потрібно зробити для досягнення ідеального результату. Індивідуальний підхід в цьому випадку стає своєрідною гарантією успіху.

Основні складові якісного результату

Косметолог в салоні краси WIZARD мають всі відповідні навички, включаючи індивідуальний підхід, застосування надійного обладнання, кваліфіковані фахівці та т. д. перелік послуг професійної косметології можна дізнатися заздалегідь зателефонувавши нам. Наші фахівці працюють на благо клієнтів, забезпечуючи їм відмінний результат в кожному окремому випадку.

Читати далі