Масаж обличчя

Ваша мета – мати неперевершений вигляд у будь-якому віці? Косметичний масаж обличчя продовжить молодість, адже посприяє природній підтяжці шкіри.

Косметичний масаж обличчя та його особливості

Моделювальні процедури, виконані професіоналами, можуть стати чарівною кнопкою, при натисканні на яку зникнуть усі проблеми зі станом шкірного покриву. Масажист впливає на активні точки, що покращує кровопостачання та лімфообіг, задля швидшого виведення токсинів зі шкіри.

Активна механічна дія поліпшує стан кровоносних судин та тканин, мінімізуючи негативний вплив довкілля та інших факторів. Внаслідок профілактики атрофії лицьових м’язів, контури зберігають чіткість, шкіра розгладжується, стає чистою та свіжою.

Масаж обличчя від зморшок

Антивіковий масаж обличчя справляє помітний омолоджуючий ефект. Дрібні мімічні зморшки зникають, глибокі стають менш помітними. Усуваються недоліки, нормалізується робота сальних залоз, покращується тон.

Після повного курсу зникає асиметрія контуру та набряки під очима. Косметолог впливає на акупунктурні точки, що активізує роботу внутрішніх органів. Наші клієнти назавжди забувають про нервозність та безсоння.

Вакуумний масаж обличчя

Про користь вакуумного впливу було відомо ще в Стародавньому Китаєві. Сучасні методики взяли за основу та вдосконалили прадавні технології. Апаратний косметологічний масаж обличчя передбачає використання професійного обладнання, що дозволяє регулювати тиск. Банковий проводять за допомогою спеціальних вакуумних банок різного діаметра.

Результати процедури говорять самі за себе:

  • активізується мікроциркуляція та лімфодренаж;
  • організм позбувається надлишків рідини;
  • тканини насичуються киснем та іншими корисними речовинами;
  • прискорюється метаболізм та оновлення клітин;
  • зміцнюються підтримувальні волокна шкіри.

Ліфтинг обличчя

Ліфтинг-масаж обличчя сприяє відтоку лімфи та активнішому виробленню колагену та еластину. Масажисти використовують спеціальні рухи руками із фіксацією у вузлових акупунктурних точках, обов’язково враховуючи напрямок масажних ліній. Еластичність та пружність епідермісу підвищується.

Косметологічний масаж обличчя в салоні краси «Wizard»

У філіях на Лівому та Правому березі ми створили приємний простір невимушеності, затишку і простоти спілкування. Наші клієнти завжди задоволені, оскільки отримують якісні послуги, індивідуальний підхід та уважне ставлення.

Ціна масажу обличчя стартує від 200 гривень. Консультацію можна отримати онлайн на нашому сайті. Масаж у Києві – це якість, безпека та ефективність! У нас пори звужуються, зморшки розгладжуються, а настрій підіймається!

Масаж обличчя До / Після

Наші ціни

Часті запитання

Які процедури не можна робити при масажі обличчя?
Протягом 2 тижнів не рекомендується засмагати. Варто утриматися від куріння та алкоголю.
Скільки коштує послуга?
Вартість залежить від виду процедури, кількості сеансів та використання додаткових масок та кремів.
Як обрати косметолога?
Потрібно завітати у салон краси «Wizard», де працюють сертифіковані фахівці, які постійно вдосконалюють свою майстерність.
Які проблеми може вирішити курс?
Поліпшується мікроциркуляція крові, вирівнюється епідерміс, усувається набряклість тканин, зникають вугрові висипання, прищі та пігментація. Методика позбавляє безсоння, а також інших наслідків стресу.
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття

Вирішили назавжди забути про «апельсинову кірку»? Перемогти її цілком можливо, якщо довіритися…

Читати далі