Мезотерапія волосся

Фахівці салонів Wizard є Чемпіонами та призерами Чемпіонатів України з перукарського мистецтва, мають сертифікати міжнародного зразка, виступають тренерами по найскладнішим технікам догляду за волоссям, що гарантує ідеальну якість мезотерапії волосся

Волосся з різних причин можуть опинитися в поганому стані. Виправити ситуацію не завжди вдається за допомогою стандартних методів, наприклад, шампунів або прийому вітамінів. Процедура мезотерапія волосся дозволяє зробити більш привабливими. В основі лежить використання спеціальних препаратів. У нашому салоні краси використовуються тільки сертифіковані засоби, що гарантують безпеку і відмінний ефект.

Дана процедура має досить широким спектром показань до застосування. Вона буде корисною, якщо починають випадати волосся, не вистачає поживних речовин в шкірних покривах голови та фолікулах. При уповільненні кровообігу, активному свербінні, утворенні лупи та в інших подібних ситуаціях ця процедура буде неймовірно корисною. Наш салон краси працює за сучасними стандартами якості. Завжди використовується тільки краще сучасне обладнання в комплексі з якісними препаратами, що дає позитивний ефект.

Мезотерапія для волосся являє собою процедуру, коли в шкіру на голові вводиться спеціальний коктейль. У його складі присутня велика кількість різноманітних вітамінів і мікроелементів. Вони підібрані дуже ретельно, щоб гарантувати максимальну продуктивність. Основним завданням коктейлю стає вплив на волосяні фолікули, які починають активно рости. За допомогою голки коктейль вводиться безпосередньо під шкіру. Такий підхід гарантує точкове насичення. Важливо підібрати препарат в індивідуальному порядку для кожного окремого випадку. Тому потрібно попередній огляд, консультація з фахівцем.

Перед ін’єкціями потрібна обробка зони на голові. У салоні краси для цього є всі необхідні умови. Робляться множинні ін’єкції, які дають можливість наситити шкірні покриви необхідними речовинами. В середньому процедура триває близько пів години. Запит мезотерапія волосся ціна Київ дозволить відшукати більше цікавих подробиць. Зручно, що після завершення процедури можна займатися практично всіма основними справами. Кількість обмежень мінімальне. Наприклад, протягом доби не бажано мити голову і пару тижнів ходити в сауну або басейн.

Мезотерапія для волосся та її особливості
До основних переваг процедури можна віднести:

— Поліпшення кровообігу

— Зупинка процесу випадання волосся.

— Відновлення нормальної роботи сальних залоз, зникнення лупи і свербіння.

Мезотерапія в Києві

У столиці можна замовити дану послугу дуже просто. Знайти нас допоможе запит мезотерапія волосся Київ ціни Солом’янський район. Дізнатися вдасться вартість і інші важливі деталі. Консультація з професіоналами допоможе зрозуміти, наскільки дана процедура при грамотному підході може бути продуктивною. У нашому салоні вона здійснюється за унікальними стандартами, відрізняється іншими перевагами.

Кваліфікована мезотерапія для волосся ціна якої не є секретом для клієнтів на попередньому етапі, проводиться досить швидко і якісно. Треба лише звернутися до майстрів, у яких є досвід.

Наші ціни
Консультація Безкоштовно
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття