Класичний педікюр

Стежити за ногами дуже важливо, щоб вони виглядали здоровими та були максимально привабливими. Дуже приємно, коли у дівчини доглянуті ноги, все акуратно. Стан ноги може кардинально погіршуватися при відсутності відповідного догляду і при впливі різноманітних негативних факторів з боку. До таких факторів можна віднести незручне взуття, синтетичні колготки та все інше. Вирішити проблему дозволяє класичний педикюр. Наш салон працює за найкращими стандартами.

Відмінності класичного педикюру

Вона являє собою популярну процедуру, яка дає можливість привести ноги та місце біля них в повний порядок. Можна назвати процедуру комплексною. Її основною метою стає усунення зайвих шарів шкіри, врослих нігтів, обробка кутикули та багато іншого. Це дозволяє зробити ноги привабливіше, підняти настрій, підвищити тонус і домогтися багато чого іншого. Отримати це нескладно, якщо педикюр класичний Київ центр виконується грамотними професіоналами. В такому випадку можна розраховувати на бездоганну якість, інші переваги.

На самому початку проведення процедури нігтям надається правильна форма. Вона безпосередньо впливає на подальший комфорт. Важливо перед цим розм’якшити нігтьову пластину, щоб було простіше її обробляти. Для цього зазвичай використовується спеціальна ванночка. Вона дозволяє розм’якшити шкіру, обробити її правильним чином. Сухі нігті дуже важко обробляти, тому що існує підвищений ризик виникнення тріщин і інших подібних дефектів. Потім відбувається обрізання за допомогою щипців, підпилювання і інші подібні процедури. Можна вибрати необхідну форму нігтів, яку зможе реалізувати майстер. Грамотно виконаний класичний педикюр надає нігтям привабливий зовнішній вигляд, захищає їх і т. д.

Ванночки можуть робитися за допомогою різноманітних добавок, наприклад, ароматичних трав або морської солі. Є й спеціальні засоби, які розробляються професіоналами для отримання відповідного результату. Обробляється в процесі нігтьове ложе, видаляється кутикула і все інше. У разі необхідності нігті можна покрити в самому кінці за допомогою лаку.

Замовити класичний педикюр в Києві

Послуга надається багатьма фахівцями. Важливо вибрати серед них досвідчених майстрів, які зможуть гарантувати бездоганну якість. Якісний педикюр класичний володіє багатьма перевагами, якщо звернутися в наш салон.

Одні з переваг класичного педикюру

— Висока якість.

— Кращі витратні матеріали.

— Комфорт під час проведення процедури та відмінний результат.

Кращий класичний педикюр в нашому салоні дозволяє домогтися відмінного результату без особливих труднощів, тому що для клієнтів працюють сертифіковані професіонали з великим досвідом. Крім нього є і всі необхідні ресурси для отримання класного результату. При цьому на педикюр класичний ціна – це те, що можна дізнатися перед початком процедури в результаті консультації.

btw
Експертна порада
від майстра Валерії

Пам'ятайте, що домашній догляд за ногами не може замінити професійний педикюр, для того щоб ваші ноги завжди були доглянутими і здоровими, необхідно раз на місяць відвідувати майстра педикюру.

Наші роботи
portfolio
portfolio
portfolio
portfolio
Наші ціни
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття