Масаж спини

Для багатьох дискомфорт в спині став постійним явищем, яке не дає виконувати нормально деякі звичні речі. Допомогти в цьому випадку може професійний масаж цієї частини тіла, замовити який можна в нашому салоні. Кваліфіковані професіонали з великим досвідом, ретельно підготовлені умови, гарантія комфорту і безпеки — все це наші основні переваги.

Ефективний масаж спини і його особливості

Зараз він заслужено вважається однією з найпопулярніших процедур, що пов’язано з потребою в правильному впливі на спину. Багатьом жителям Києва доводиться проводити чимало часу в сидячому положенні в офісах, за кермом автомобіля і в інших подібних ситуаціях. Все це не може не позначитися на стані спини. Часто там виникають болі, які можуть переходити на голову, що сприяє виникненню труднощів зі сном, концентрацією уваги та т.д. за допомогою якісного масажу від усього цього реально позбутися, отримавши справжнє задоволення і моральне задоволення.

У цьому і деяких інших районах Києва є наш салон, в якому досвідчені фахівці готові надати свої послуги.

Масаж спини Солом'янський район і показання для його проведення
Основні показання для проведення масажу спини

— Порушення постави, сколіоз.

— Часте виникнення больових відчуттів в районі попереку, шиї.

— Перевтома, як розумова, так і фізична.

— Остеохондроз відповідних відділів хребта.

— Виникнення частих запаморочень і болів в голові.

Все це може виникати через інтенсивну роботу в сидячому положенні, неправильному потриманні постави. Якщо не вживати ніяких заходів, проблеми зі здоров’ям можуть тільки посилюватися. Масаж дозволяє позбутися від більшості симптомів.

Яку дію масаж спини Київ може надати?

Якщо він буде проводитися в сучасному салоні досвідченими фахівцями, можна отримати кілька гарантовано позитивних впливів на організм.

Серед основних дій масажу спини варто відзначити

— Активізацію метаболічних процесів, виведення токсинів і шлаків з організму.

— Підвищення рівня еластичності м’язів.

— Поліпшення рухливості суглобів.

— Активізація кровообігу.

— Поліпшення стану імунної системи.

Отримати повний набір переваг можна, якщо процедури будуть виконуватися кваліфікованими професіоналами, що мають теоретичні та практичні знання. Саме такі майстри працюють в нашому салоні. Під конкретні потреби буде підібрано оптимальну кількість сеансів, але воно не повинно становити менше десяти.

Кращий масаж спини ціна і важливі плюси

Якщо замовити високоякісний масаж в нашому салоні, легко розраховувати на бездоганну якість і отримання безлічі переваг. Можна буде прибрати м’язову напругу, повноцінно відпочити, нормалізувати сон, позитивно вплинути на власну пам’ять і концентрацію уваги. Це лише частина з великого списку плюсів. Можна дізнатися більше в консультації з професіоналами. Вони підкажуть, скільки коштує масаж спини в кожному окремому випадку.

btw

Щоб відчути справжню користь від масажу його варто робити 2-3 рази на тиждень, курсом тривалістю 10-15 сеансів.

Наши цены
Консультація Безкоштовно
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття