Рефлекторний масаж

За допомогою рефлекторного масажу можна отримати безліч переваг для організму. Він основа на використанні впливу на активні точки. Рефлексологія являє собою популярну методику, яка спеціалізується на вивченні особливих зон і точок тіла, які безпосередньо впливають на внутрішні органи. За допомогою спеціального масажу можна домогтися відмінного результату, отримати чимало користі. У нашому салоні для цього створені самі комфортабельні умови в Києві.

Що собою являє рефлекторний масаж стоп?

Це популярна процедура, яка має кілька важливих переваг. Серед основних можна відзначити:

— Простоту проведення.

— Ефективність.

— Безпека.

Все це і багато іншого можна отримати в нашому салоні, який є найчистішим в столиці. Масаж заснований на впливі на ступні людини. Поки фахівець обробляє одну ногу, інша повинна відпочивати під теплим пледом. Людину саджають в зручне крісло, в якому він може повністю розслабитися. Відбувається опрацювання точок активності за допомогою різноманітних рухів, серед яких вібрації, розминання, погладжування. Оптимальним часом для його проведення вважається друга половина дня, коли можна розраховувати на максимальне отримання користі.

Правильно проведений рефлекторний масаж ніг дозволяє отримати чимало позитивних ефектів для організму. Він може використовуватися для полегшення стану при артрозах, лікуванні плоскостопості. Також він застосовується в якості допоміжної терапії при деяких захворюваннях, серед яких варикозне розширення вен. З ним доводиться мати справу багатьом жінкам в певному віці. Але і для цілком здорової людини він буде дуже корисний по ряду причин. Він дозволяє домогтися відмінного ефекту.

Рефлекторний масаж рук

Це популярний різновид даного масажу, який передбачає аналогічний вплив, але тільки не на ноги, а на руки. В результаті правильного проведення в нашому салоні можна буде отримати безліч переваг.

Основні ефекти рефлекторного масажу на організм

— Нормалізацію процесів сну.

— Захист від стресів.

— Поліпшення настрій.

— Зняття втоми.

Отримати все це може кожен бажаючий, якщо звернутися до нас. У Києві захист від стресу стане в нагоді багатьом, як і зняття втоми з усім організму.

У нашому салоні створені найкращі по столиці умови, які дозволяють замовити цю послугу. Кваліфіковані професіонали точно знають, як зробити задоволення кожному клієнту, зробити масаж по-справжньому ефективно. Проводиться японський рефлекторний масаж для різних частин тіла, дає чудовий результат.

Наш салон підготовлений для надання такої послуги найкращим чином, що дозволяє всім клієнтам без винятку розраховувати на чудову якість. Після проходження однієї процедури вже можна буде помітити результат. Але бажано пройти цілий курс, щоб повністю перейнятися цією унікальною процедурою і її важливими перевагами.

Кращий рефлекторний Масаж тіла в Києві
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття