Докторська всесвітньо відома марка ZO Skin Health by OBADGI США тепер у Wizard

Докторська всесвітньо відома марка ZO Skin Health by OBADGI США тепер у Wizard

22 Грудня 2018

Докторська марка ZO ® Skin Heаlth заснована у 2010 році всесвітньо відомим американським лікарем-дерматологом, вченим і доктором медицини Зейном Обаджі.

Створення марки передувала довга робота доктора Обаджі в Інституті шкіри Obagi І центрі пластичної та лазерної хірургії в Беверлі Хіллз. Засновник марки є дійсним членом Американської колегії дерматологів і дійсним членом Американської академії дерматологів.

Більше 35 років Зейн Обаджі присвятив вивченню шкіри, розробці основних принципів догляду та створенню ідеального комплексу засобів, що забезпечують лікування шкіри, щоденний активний і підтримуючий догляд, а також специфічний захист.
Унікальний і ефективний підхід доктора Обаджі — це впливати безпосередньо на шкіру на клітинному рівні, активізуючи, стимулюючи і посилюючи власні функції.

Компанія ZO ® Skin Health розробила дві абсолютно унікальні системи доставки активного ретинолу (вітамін А), що забезпечують максимальне проникнення активного компонента в шкіру та ефективну корекцію ознак хроно — і фотостаріння шкіри. Клінічно доведено, що тільки високі концентрації ретинолу забезпечують видимий анти-ейдж ефект.

Всі препарати ZO ® Skin Health допомагають клітинам шкіри самим виробляти колаген, еластин, гіалуронову кислоту та інші «речовини молодості», а не привносять їх ззовні, залишаючи на поверхні. В результаті до шкіри повертається здатність самої себе відновлювати, захищати і зволожувати. Здорова і сильна шкіра сама зупиняє вікові зміни, зберігаючи молодість і красу. Але щоб змусити шкіру “прокинутися”, препарати повинні працювати всередині клітин, а не зовні.

Для реалізації цієї ідеї була створена формула на основі вітаміну А, в якій вдалося домогтися стабілізації ретинолу. Всі препарати інкапсульовані, і тільки коли препарат знаходиться всередині клітини, відбувається вихід ретинолу. Виключити роздратування шкіри і запальні реакції допомагає поєднання ретинолу з антиоксидантами. Дослідження доктора Обаджі показали, що використання одного антиоксиданту абсолютно недостатньо. Як монопродукти вітамін С, наприклад, часто викликає роздратування, а вітамін Е здатний пригнічувати функцію клітин. Тому безпечно і ефективно поєднання ретинолу з декількома видами антиоксидантів.

Всі ці інноваційні розробки були покладені в основу єдиної системи ZO ® Skin Health, яка є унікальним ресурсом, що дозволяє поєднувати терапевтичні та естетичні методи догляду за шкірою і створювати комплексні рішення проблем шкіри з урахуванням індивідуальних особливостей.

Система ZO ® Skin Health представлена у двох напрямках:

ZO Skin Health — космецевтичному
ZO Medical-медичному-лікувальному
Продукція сертифікована в США Управлінням з контролю за харчовими продуктами та лікарськими препаратами (FDA).
Її виробництво відповідає стандартам лабораторії» належна практика організації виробництва ” (GMА), що означає повну екологічну безпеку.

ZO Skin Heаlth представляє новий напрямок в області догляду за шкірою, в якій основний акцент робиться на необхідність відновлення власного потенціалу шкіри, поліпшення бар’єрної функції, підвищення імунітету і зниження чутливості, лягла в основу розробки терапевтичних засобів.

Всі препарати ZO Skin Heаlth допомагають клітинам шкіри самим виробляти колаген, еластин, гіалуронову кислоту та інші «речовини молодості», а не привносять їх ззовні, залишаючи на поверхні. В результаті до шкіри повертається здатність самої себе відновлювати, захищати та зволожувати.

Здорова і сильна шкіра сама зупиняє вікові зміни, зберігаючи молодість і красу. Але щоб змусити шкіру “прокинутися”, препарати повинні працювати всередині клітин, а не зовні.

ZO Medical – це не мають аналогів, висококонцентровані засоби для ефективної терапії різних станів шкіри на клітинному рівні.

РІШЕННЯ ПРОБЛЕМ ШКІРИ ВІД ДОКТОРА ЗЕІН ОБАДЖІ

СЕРЕД АКТИВНИХ ІНГРЕДІЄНТІВ ЦІЄЇ ЛІНІЇ ПРИСУТНІ:

Мікроінкапсульований ретинол високих концентрацій і потужний комплекс терапевтичних інгредієнтів укупі з унікальним мультифункціональними системами доставки забезпечують вирішення широкого спектру дерматологічних проблем:

СПЕКТР ПРОБЛЕМ, ЯКІ ЕФЕКТИВНО ВИРІШУВАНІ КОСМЕТИКОЮ ZO ® SKIN HEALTH:

У мережі салонах Wizard ви можете отримати безкоштовну консультацію косметолога-дерматолога і підібрати необхідну програму корекції шкіри!

Похожие записи из блога
детальніше 18 Січня 2023
Гідропілінг (аквапілінг) апаратом Aquaclean!
детальніше 26 Жовтня 2021
Гарячий ботокс для волосся
детальніше 1 Жовтня 2021
Холодний ботокс для волосся
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття