Ексклюзивна нішева парфумерія

Ексклюзивна нішева парфумерія

5 Травня 2019

Нішева парфумерія в салонах краси WIZARD!

Незвичайні аромати.

Найчастіше нішева парфумерія використовує вельми незвичайне сировину у виробництві своїх ароматів. Аромати можуть дивувати, закохувати в себе, бентежити, шокувати, занурювати в спогади; одне точно — вони не залишать Вас байдужими. Ноти бувають різними, незвичайними, рідко зустрічаються. Наприклад: горілка і шампанське, гаякове дерево і дерево аод, білі трюфелі та печериці, мокрий тютюн і деревина на морозі, запах старого авто і медової патоки.

Натуральна сировина

У роботі над нішевою парфумерією, провідні “носи” намагаються використовувати тільки натуральну сировину найвищої якості. Чималу роль відіграє і рік врожаю тієї чи іншої сировини та місце його зростання. Якщо, наприклад, квітка апельсинового дерева намагаються закуповувати в країнах Магрибу (північ Африки, Туніс, Марокко, Алжир), то для есенції гаякового дерева парфумер швидше поїде в Індонезію. Що стосується натуральності та селективності (добірності) в питаннях підбору сировини, то парфумерія схожа з виноробством.

Обсяги виробництва

Нішева парфумерія не спрямована на масове виробництво. Найчастіше обсяг виробництва обмежений кількістю сировини, яку можна отримати за рік. Деякі аромати випускаються таким тиражем, що надходять в Парфумерні бутіки по одній-дві штуки на рік. Нерідко в бутиках клієнти записуються в чергу на той чи інший аромат. А для найрідкісніших парфумерних шедеврів уготований аукціон.

У салонах краси WIZARD ви можете послухати та придбати аромати найвідоміших нішевих будинків Європи.

Марка селективної парфумерії Ramon Monegal, зовсім недавно з’явилася в парфумерному світі. Засновник-іспанський дизайнер Рамон Монегал, що походить зі старовинної сім’ї парфумерів в четвертому поколінні. “Вся увага, на аромат. Ніякої мішури.”Саме таким постулатом керується глава будинку Ramon Monegal, при розробці своїх парфумерних колекцій. Mon Patchouli, Umbra, Cuirelle – солодкі східні казки, які ніби написані старим чорнилом на сухому пергаменті. Зворушливі та чуттєві, аромати викликають інтерес, починаючи безмовний діалог, своїм млосним і привабливим ароматом замші, шкіри, пачулі та сандалу…крім чарівного аромату, він створив йому розкішне обрамлення. Дизайн флакона незвичайний, являє собою чорнильницю. Парфумер хотів показати, що саме з неї з’являються різні романи, книги. Рамон Монегаль зумів перетворити слова в аромат. “Мої клієнти мають знання. Вони шукачі та першовідкривачі духів, хороші любителі, які часто знають більше професіоналів. Як правило, вони нудьгують в колі поточних створених маркетингом знаменитостей і дизайнерів, тимчасових, однотипних, і постійних шахраїв. Вони шукають справжність, ексклюзивність і якість…”. Компанія Rams Monegal Perfumes мала честь отримати нагороду Best Brand Fragrance (в перекладі «Кращий брендовий аромат»), вручену шоу в Shops on el Paseo, Каліфорнія.

Поль Емільян народився в 1966 році в Севеннах у Франції. Після декількох років створення сучасної продукції для інших марок, він вирішив створити свій власний бренд Paul Emielien. Самоучка, у своїй маленькій домашній лабораторії він збирає свої перші замітки та придумує упаковку для своїх майбутніх творінь. Він буде використовувати свої знання, повертаючись зі своїх подорожей по всьому світу. Його знайомства сприятимуть новому баченню на його навички та знання, він буде сильніше зміцнюватися у своєму бажанні створювати у світі високої парфумерії, поєднуючи свої творіння з розкішною упаковкою, як музикант складає партитуру з гармонійних акордів. Кожен момент його життя стає джерелом натхнення. Згодом його творіння стають більш вишуканими та елегантними, що дасть народженню високоякісної продукції та високої парфумерії в справжній парфумерної традиції з Грасса, які відкривають двері у світ нюхової гармонії та розкоші.

Похожие записи из блога
детальніше 18 Січня 2023
Гідропілінг (аквапілінг) апаратом Aquaclean!
детальніше 26 Жовтня 2021
Гарячий ботокс для волосся
детальніше 1 Жовтня 2021
Холодний ботокс для волосся
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття