Жіночі короткі стрижки – універсальне рішення

Жіночі короткі стрижки – універсальне рішення

5 Жовтня 2020

Такі стрижки можуть бути ідеальними для жінок практично будь-якого віку. Завдяки їм образу надається деяка зухвалість і войовничість. Можна розглядати їх в якості своєрідного протесту і бажання показати себе сильною, незалежною особистістю. У молодих дівчат це найчастіше саме так, але жінки інших вікових груп можуть вибирати коротку стрижку і з інших причин. Все залежить від смакових уподобань, зручності та інших нюансів.

Основні види і особливості жіночої короткої стрижки

Існують різноманітні стрижки жіночі на коротке волосся, які мають свої унікальні особливості. Серед них можна відзначити кілька основних варіантів:

– Каре

– Гарсон

– Сессон

– Пикси.

Каре являє собою щось на зразок класики. Є кілька її різновидів, які володіють своїми особливостями, перевагами та недоліками. Всі вони зберігають свою актуальність протягом багатьох років. Підійде такий формат для жінок, у яких пишні та густе волосся. В такому випадку можна зробити лінії більш чіткими, що дозволить створити унікальну структуру. Для дам з більш тонкими волоссям непоганим рішенням вважається каскадне каре, яке додатково надає обсяг. Якщо у дівчини форма обличчя більш округла, варто вибрати варіант з подовженими пасмами спереду. Коротка жіноча стрижка з чубчиком дозволяє вносити корективи для витягнутого особи.

Пікс – це стрижка, яка характеризується динамічністю і впевненістю в собі. Це універсальний варіант, який особливо добре підійде для дівчат з овальним обличчям або гострими кутами скул. Можна згладити акуратно такі кути за допомогою хаотичних пасом. За допомогою такі стрижки можна виглядати набагато молодше свого віку, що неодноразово було доведено на практиці.

Сессон відрізняється жіночністю і романтичністю. Названа вона так на честь свого творця Vidal Sassoon. Для витончених натур, які хочуть запам’ятатися, це відмінне рішення.

Гарсон — це варіант, виконаний під хлопчика. Він дозволяє підкреслити тонку шию, наявність витончених рис обличчя. Можна створювати різні образи, як елегантною леді, як і своєрідною хуліганки. Подібні короткі жіночі стрижки без чубчика можуть підійти для представниць різного віку. Вони відрізняються простотою носіння і легкістю укладання.

Як зробити образ більш гармонійним?

Якщо обрані короткі стрижки жіночі з чубчиком або без, потрібно дотримуватися деяких правил догляду. Бажано хоча б один раз на місяць відвідувати перукаря, щоб зачіска завжди мала доглянутий і акуратний зовнішній вигляд. Додатковою вимогою можна назвати створення красивого і свіжого макіяжу на регулярній основі.

Доповнити образ можна за допомогою різноманітних яскравих і стильних прикрас. Тут відкривається простір для фантазії, тому що можна пробувати різноманітні способи укладання. Створювати цікаві та нові образи допомагають популярні короткі жіночі стрижки. Щоб змінити обрану стрижку в процесі використання можна користуватися феном, гелем, бігуді для проведення експериментів.

Наші роботи

Записатися на жіночу коротку стрижку в найчистіших салонах краси WIZARD:

м. Київ, вул. Анни Ахаматової, 30 (Позняки) +380675559933

м. Київ, вул. Богданівська, 7а (Солом’янка) +380983330098

Похожие записи из блога
детальніше 18 Січня 2023
Гідропілінг (аквапілінг) апаратом Aquaclean!
детальніше 26 Жовтня 2021
Гарячий ботокс для волосся
детальніше 1 Жовтня 2021
Холодний ботокс для волосся
Тепер на лівому та правому березі!
Правий берег

location
вул. Богданівська, 7-А (ЖК Малахіт)
clock
Пн-Нд:
с 9:00 до 21:00
ЖК "Медовий"
Скоро відкриття